Skip to content
Educatius Norge kunngjør Aiducatius Creativity Internship i Kartong, Gambia, for Norske utvekslingsstudenter.

Press release -

Educatius Norge kunngjør Aiducatius Creativity Internship i Kartong, Gambia, for Norske utvekslingsstudenter.

[Oslo, 30 November 2023] - Utdanning, inspirasjon og endringsskaping står i fokus når Educatius, en global leder innen utvekslingsprogrammer for norske studenter, kunngjør lanseringen av Aiducatius Creativity Internship ved St. Martin's School i Kartong, Gambia. Dette spesielle initiativet, reflekterer organisasjonens forpliktelse til å fremme positiv global påvirkning gjennom transformative utdanningsopplevelser.

Påvirkning gjennom utveksling

Hvert år bidrar Norske studenter som deltar i et Educatius utvekslingsprogram, indirekte til å støtte Aiducatius-programmene. Aiducatius har gitt støtte til St. Martin's Basic Cycle School siden 2009.

Aiducatius Creativity Internship Competition 2023, som lanseres den 1. desember, åpner døren for internasjonale utvekslingsstudenter, tidligere studenter, lærere og lokale koordinatorer tilknyttet Educatius' high school-programmer i utlandet. Dette gir dem en enestående sjanse til å utfordre seg selv, ta et skritt videre, og engasjere seg i et meningsfylt prosjekt ved å dele sine unike talenter. Konkurransen er en bro til kreativ utfoldelse og en mulighet til å gjøre en positiv innvirkning gjennom sine bidrag.

Skape forbindelser gjennom kunstens universelle spark

Kjernen i dette innovative internship-programmet er å fremme kulturelle forbindelser gjennom kunstens universelle språk. Kunstneriske uttrykk har en enestående evne til å forene mennesker fra hele verden, og det er nettopp dette Aiducatius Creativity Internship skal bidra til.

Gambia, som ligger på den vestafrikanske kysten, kan skryte av en ny vekst i den visuelle kunstscenen. Dette praksisoppholdet gir deltakerne en enestående mulighet til å utveksle kreative ideer med studenter fra en mangfoldig kultur.

En enestående mulighet for studenter og tidligere studenter

Praksisoppholdet vil gi vinnerne av konkurransen en mulighet til å fordype seg i et pulserende og vennlig fellesskap og samtidig skape en plattform for kunstnerisk samarbeid. I løpet av det to uker lange praksisoppholdet i juni 2024 skal de fire utvalgte deltakerne samarbeide om å utveksle kunstneriske ferdigheter og kreasjoner med elever og lærere på St.Martin’s School.

De utvalgte ungdommene får følge av en lærer og en lokal koordinator fra Educatius og Educatius' globale nettverk, noe som sikrer et støttende og lærerikt miljø. Sammen vil studentene og deres voksne ledsagere begi seg ut på et bemerkelsesverdig kunstnerisk eventyr der de får nye perspektiver og utvider sin kreative horisont.

Konkurransen for 2023 åpner globalt 1. desember og tar imot søknader frem til 31. desember.

Related links

Topics

Categories


Med 20 års erfaring og kontorer i 22 land er Educatius den største organisasjonen for akademiske utvekslingsprogrammer i utlandet. Hvert år sørger Educatius for at over 8 000 internasjonale studenter fra 60 land deltar på high school-programmer i USA, Storbritannia, Irland, Europa, Australia og Canada, og at vertsfamiliene og partnerne våre får en enestående opplevelse. I tillegg bidrar Educatius til å forbedre tilgangen til utdanning gjennom sin støtte til Aiducatius, som kommer studenter i Tanzania, Gambia, Brasil og Ecuador til gode.

Contacts

Related content

Unlock the world. Study abroad.

As a leading provider of international exchange programs, Educatius boasts 20 years of experience and is the largest organization dedicated to academic high school programs abroad.

Educatius
Kungsportsavenyen 32
SE-411 36 Gothenburg
Sweden