Press release -

Internetowa porównywarka pożyczek LoanScouter startuje w Europie

LoanScouter, stworzony przez Duńską firmę fintech Lead Supply, ma na celu ułatwić klientom odnalezienie się na rynku pożyczek online.

LoanScouter jest międzynarodową porównywarką, która pomaga konsumentom w wyborze najkorzystniejszej chwilówki, pożyczki bankowej i pożyczki prywatnej, oszczędzając czas i pieniądze. LoanScouter porównuje najlepsze dostępne produkty finansowe oferowane przez najlepsze internetowe instytucje pożyczkowe, w celu uzyskania szczegółowego opisu zawierającego kluczowe parametry, bez konieczności sprawdzania każdej oferty na obecnym rynku.

CEO firmy i współzałożyciel, Andreas Linde, tak wypowiadał się o starcie nowej strony: “Jest to niezwykle ekscytujący krok dla naszej firmy. To znacznie przybliża nas do celu, jakim jest bycie światowym liderem na rynku. Lead Supply A / S ma ogromne doświadczenie w branży porównywania pożyczek, cieszymy się dobrą opinią klientów w ponad 13 krajach w Europie.”

Misja LoanScouter

W LoanScouter dążymy do bardzo konkretnych celów:

• Chcemy zostać rynkowym liderem i najbardziej popularną wśród międzynarodowych klientów porównywarką pożyczkową.
  • Chcemy zredukować czas poszukiwań najlepszej pożyczki do minimum.
  • Chcemy być wiarygodną i rzetelną firmą.
  • Naszym celem jest ułatwienie całego procesu podejmowania decyzji, która pożyczka jest najlepsza dla naszego klienta.

O LoanScouter

LoanScouter należy do Lead Supply A/, które zostało założone w 2014 roku przez Andreasa Linde and Stefana Vinding Olesen. Od tamtego momentu firma błyskawicznie rozszerzyła swoją działalność na 13 rynkach Europejskich.

Zespół LoanScouter, jednej z przodujących światowych porównywarek pożyczkowych, składa się z 13 profesjonalistów, którzy mają różnorodne wykształcenie zaczynając od deweloperów oprogramowania, UX designers, aż po specjalistów do marketingu cyfrowego.

Wiarygodność usług

Wszystkie podmioty finansowe oraz pożyczkodawcy, z którymi współpracuje LoanScouter, i które pojawiają się na naszej stronie, są wiarygodnymi i sprawdzonymi źródłami, które zapewniają bezpieczny proces aplikacji. Nasza lista pożyczek zawiera oferty pożyczek od różnych instytucji finansowych, dzięki czemu klienci mogą dobrowolnie wybrać tę, która najbardziej odpowiada ich sytuacji finansowej.

Related links

• Economy, Finance

Lead Supply A/S is a Fintech start-up located in Aarhus, Denmark, founded with the purpose of simplifying online ledning by making the online loan market more transparent for loan takers. In this regard, Lead Supply's portfolio consists of several loan comparison platforms with the main goal of matching financial solutions with customers.

Related content