Gå videre til innhold

Nyhet -

Fiskematverksted for hele familien denne helgen.

Det blir fiskemat i mange varianter denne helgen på Geitmyra Matkultursenter for barn i Oslo. Lørdag og søndag avholdes det fiskematverksted for hele familien. «Vi vil gjøre sjømat mer tilgjengelig som hverdagsmat sier daglig leder Lene Gjelsvik. «Vi vet at barn elsker fisk – særlig når de har vært med å lage maten selv. Vi viser hvordan man kan bruke fisk som råvare i flere enkle retter som kan lages på en vanlig hverdag – eller lages opp stort og fryses ned.» 

Økt inntak av fisk og sjømat i befolkingen vil gi store helsemessige gevinster, og Geitmyra matkultursenter i samarbeid med Norges Sjømatråd inviterer derfor familier til å melde seg på fiskematverksted denne helgen.

________

Dersom du som journalist eller skribent har lyst til å delta på kursene lørdag eller søndag  (kl 13.00-15.30) er du velkommen til det. Ta kontakt med Lene Gjelsvik på 982 57 582.


Emner

Kategorier

Kontakter

Mona Ek

Pressekontakt Kommunikasjonsleder Geitmyra 977 32 170

Pia Sundnes

Pressekontakt Kommunikasjon- og prosjektmedarbeider 97572987

Vi bidrar til at barn og unge blir glade i mat som gjør dem godt.

Geitmyra er en ikke-kommersiell stiftelse som jobber for å lære så mange barn og ungdom som mulig å bli glade i mat som gjør dem godt. Vi jobber direkte med barn og ungdom gjennom skoleundervisning, kurs og åpne arrangementer. Med opplæring og informasjon inspirerer vi foreldre, lærere og andre som jobber med barn og ungdom. Vi holder til i Oslo, Kristiansand, Ringsaker og Tønsberg.