Gå videre til innhold

Pressemelding -

Geitmyra matkultursenter får St. Hanshaugen bydels kultur- og miljøpris

I dag på verdens miljødag fikk Geitmyra matkultursenter for barn St. Hanshaugen bydels kultur- og miljøpris. Prisen tildeles for fremragende innsats innenfor områdene oppvekst, kultur og miljø i Bydel St. Hanshaugen. 

Geitmyra matkultursenter fikk prisen for sitt arbeid med å spre kunnskap og inspirasjon om mat gjennom å undervise barn og unge om råvarer, råvareopprinnelse, smak og matkultur. Miljø, økologi og bærekraft er er også dypt integrert i all aktivitet som foregår på matkultursenteret. 

- Vi er veldig glade for å få denne honnøren, sier daglig leder ved Geitmyra matkultursenter for barn, Lene Gjelsvik. - Det gir inspirasjon og motivasjon til å jobbe videre for matkultur og miljø!


Emner

Kategorier


Geitmyra matkultursenter for barns visjon er "Vi skal bidra til at så mange barn og unge som mulig blir glade i mat som gjør dem godt." Dette arbeidet gjør vi gjennom skoleundervisning, fritidskurs, barnehager, Åpen gård-arrangementer, nettportal med undervisningsopplegg og nasjonal spredning av informasjon om matkulturelle temaer. Vi underviser barn og unge om matopprinnelse, bærekraftig dyrking og forbruk, helse, smak og matlaging.

Kontakter

Mona Ek

Pressekontakt Kommunikasjonsleder Geitmyra 977 32 170

Pia Sundnes

Pressekontakt Kommunikasjon- og prosjektmedarbeider 97572987

Vi bidrar til at barn og unge blir glade i mat som gjør dem godt.

Geitmyra er en ikke-kommersiell stiftelse som jobber for å lære så mange barn og ungdom som mulig å bli glade i mat som gjør dem godt. Vi jobber direkte med barn og ungdom gjennom skoleundervisning, kurs og åpne arrangementer. Med opplæring og informasjon inspirerer vi foreldre, lærere og andre som jobber med barn og ungdom. Vi holder til i Oslo, Kristiansand, Ringsaker og Tønsberg.