Gå videre til innhold
Søknadene renner inn, og juryen bestående av Mari, Sten-Willy og Thomas gleder seg til å plukke ut de hjertevarme bidragene.
Søknadene renner inn, og juryen bestående av Mari, Sten-Willy og Thomas gleder seg til å plukke ut de hjertevarme bidragene.

Pressemelding -

Dobbelt så mange søknader som i fjor, bare på noen dager!

Torsdag 15. november åpnet Ishavskraft søknadsprosessen til årets Hjertevarme. Allerede har det tikket inn godt over hundre søknader! Det er ingen tvil om at det er mye hjertevarme i dette landet og vi håper på å få inn enda flere søknader frem mot søknadsfristen, som er 1. desember.

Hjertevarme er årets varmeste julekalender. Hjertevarme handler om å spre varme ved å gjøre en god handling for noen som trenger det eller for noen som fortjener det. Hver dag i 24 dager deler vi ut 5 000 kroner til ulike initiativ, lag, foreninger eller organisasjoner som er med på å gjøre noe godt og hjertevarmt for andre i lokalsamfunnet.

Dugnads- og frivillighetsånden lever i beste velgående

De som trodde at den norske dugnadsånden var på tur til å dø ut kan tro om igjen. I forbindelse med Hjertevarme har vi fått inn mange gode søknader fra ildsjeler som på frivillig basis bidrar til å spre varme til de som trenger det i samfunnet.

Et av fjorårets bidrag var aspirantene og juniorene ved Tromsdalen Musikkorps som var på besøk på Tromsøysund sykehjem for å dele litt hjertevarme og gi de eldre en koselig førjulsopplevelse. 

Bildetekst: Tromsdalen Musikkorps.

Vet du om noen som kvalifiserer til Hjertevarme?

Send inn din søknad her

Emner

Kategorier

Regions


Ishavskraft AS er Nord-Norges største kraftleverandør, med en omsetning på 1,5 milliarder kroner. Selskapet selger ren kraft fra fornybare energikilder som vann- og vindkraft, og vi jobber kontinuerlig med bærekraftige og fremtidsrettede energiløsninger for de globale miljø- og klimautfordringene. Ishavskraft tilbyr prisvinnende kundeservice og er sertifisert som Miljøfyrtårn og ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Selskapet har 60 ansatte i Alta og Tromsø.


Kontakter

Tom Eirik Olsen

Tom Eirik Olsen

Pressekontakt Handelssjef 920 98 057
Gunn Tove Bjerkan

Gunn Tove Bjerkan

Pressekontakt Markedssjef privat 926 39 877
Miriam Nilssen

Miriam Nilssen

Pressekontakt Digital markedsfører for bedriftsmarkedet 976 42 172

Relatert innhold

Kraft fra naturen.

Ishavskraft AS er Nord-Norges største kraftleverandør, med en omsetning på 6 milliarder kroner. Selskapet selger ren kraft fra fornybare energikilder, og vi jobber kontinuerlig med bærekraftige og fremtidsrettede energiløsninger for de globale miljø- og klimautfordringene.

Selskapet har over 80 ansatte fordelt i Alta, Tromsø, Oslo, Bergen og Kristiansand.

Ishavskraft AS
Postboks 1374
9506 Alta
Norway