Gå videre til innhold
"Det gule huset nederst i svingen" av Ragnhild Anita G Bjørklund

Pressemelding -

"Det gule huset nederst i svingen" av Ragnhild Anita G Bjørklund


"Det gule huset nederst i svingen" er en fengslende og unik roman skrevet av forfatter Ragnhild Anita G Bjørklund. Leserne tas med på en gripende reise gjennom historien til to brødre, Knut-Inge og Ole-Rikard, og deres syke, pleietrengende mor, Hjørdis, som bor i et forfallent hus med en rik fortid.

Inspirert av virkelige hendelser og dype personlige forbindelser, utforsker forfatteren den komplekse dynamikken mellom familiemedlemmene og deres tette bånd til det gamle huset som de kaller hjem. Da de står overfor trusselen om at huset deres skal jevnes med jorden, vekkes minner fra fortiden til liv, inkludert en mystisk kjærlighetshistorie fra 1998 og hemmeligheter som har ligget begravet i generasjoner.

Gjennom fortellingen blir leserne dratt inn i en verden av intriger, lidenskap og det overnaturlige. Med en rikdom av karakterer som hver har sine egne unike historier og utfordringer, utforsker forfatteren temaer som kjærlighet, tap og lengselen etter forståelse og tilhørighet.

"Det gule huset nederst i svingen" er ikke bare en fortelling om et gammelt hus og dets mystiske historie, men også en utforskning av menneskelig natur og de dype forbindelsene som binder oss sammen, selv i de mest uventede omstendigheter.

For mer informasjon, kontakt Calidris Forlag


Vi er et uavhengig forlag som ble grunnlagt i Sverige for vel ti år siden. Calidris drives av en lidenskap for litteratur og vi vil at våre bøker skal nå ut til så mange lesere som mulig. Vi holder til i trivelige lokaler på Høvik i Bærum, like utenfor Oslo.

Vi er stolte over alle talentfulle forfattere som vi har hatt gleden av å gi ut. Vi tror på fortellinger som berører og på de følelsene en historie kan vekke.

Kontakter

AnnKristin Espejord

Pressekontakt Press

Calidris – et forlag for de fleste

Sammen med våre forfattere gjør vi verden smartere, bedre og mer morsom å leve i. Calidris forlag drives av lidenskapen for litteratur og vi arbeider ut ifra en tradisjonell og velprøvd arbeidsmodell.
Vi ønsker å ha stor bredde på våre utgivelser og vi gir derfor ut bøker i alle sjangre, inklusive barnebøker. Vi prioriterer alltid kvalitet.

Vi gir ut bøkene til internasjonale forfattere så vel som til debutanter. Også når det gjelder utgivelse av fagbøker er vi sterke.

Det er en selvfølge for oss å kunne tilby alle titler gjennom sentralt innsalg til samtlige bokhandlere og bibliotek i landet. Vi har også virksomhet i Sverige, Finland og Danmark og kan dermed gi deg muligheten til å komme ut med din bok i hele det nordiske markedet.

Velkommen til Calidris forlag.

Calidris forlag
Sarbuvollveien 2 A
1363 Høvik
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom