Gå videre til innhold
Nyskapende fortelling om "Roar Rundkjøring"

Pressemelding -

Nyskapende fortelling om "Roar Rundkjøring"

Erlend Guttulsrud Kristiansen tar leserne med på en spennende reise gjennom livets uventede vendinger med sin bok, "Roar Rundkjøring". Med en unik blanding av humor, fantasi og tankeeksperimenter, inviterer Kristiansen lesere i alle aldre til å utforske verden gjennom øynene til den karismatiske karakteren Roar Rundkjøring.

Boken tar oss med på en eventyrlig reise gjennom Roar Rundkjørings liv, der han plutselig finner seg alene midt i verdens største rundkjøring, uten vennene sine. Hvordan han takler denne utfordringen og de morsomme og merkelige påfunnene han kommer opp med for å gjenforene seg med vennene, er sentrale temaer i historien.

"Gjennom 'Roar Rundkjøring' ønsket jeg å utforske ideen om å møte utfordringer med kreativitet og humor," sier forfatteren, Erlend Guttulsrud Kristiansen. "Jeg tror at både barn og voksne vil kunne relatere til Roars opplevelser og kanskje til og med finne inspirasjon til å håndtere sine egne utfordringer på en litt annerledes måte."

Med en bakgrunn som grunnskolelærer og en dyp forståelse for hva som engasjerer både barn og voksne, har Kristiansen skapt en bok som appellerer til alle aldersgrupper. "Roar Rundkjøring" er ikke bare en historie som kan leses individuelt, men den egner seg også utmerket for høytlesning og felles opplevelser.

"Jeg tror på kraften i å dele historier sammen," fortsetter Kristiansen. "Gjennom 'Roar Rundkjøring' håper jeg å skape en plattform for fellesskap og samtale, der lesere kan utforske temaer som vennskap, kreativitet og mot på en underholdende måte."

"Roar Rundkjøring" er nå tilgjengelig for kjøp i bokhandlere i hele landet. Bli med på reisen med Roar Rundkjøring og oppdag en verden full av latter, fantasi og inspirasjon!


Vi er et uavhengig forlag som ble grunnlagt i Sverige for vel ti år siden. Calidris drives av en lidenskap for litteratur og vi vil at våre bøker skal nå ut til så mange lesere som mulig. Vi holder til i trivelige lokaler på Høvik i Bærum, like utenfor Oslo.

Vi er stolte over alle talentfulle forfattere som vi har hatt gleden av å gi ut. Vi tror på fortellinger som berører og på de følelsene en historie kan vekke.

Kontakter

AnnKristin Espejord

Pressekontakt Press

Calidris – et forlag for de fleste

Sammen med våre forfattere gjør vi verden smartere, bedre og mer morsom å leve i. Calidris forlag drives av lidenskapen for litteratur og vi arbeider ut ifra en tradisjonell og velprøvd arbeidsmodell.
Vi ønsker å ha stor bredde på våre utgivelser og vi gir derfor ut bøker i alle sjangre, inklusive barnebøker. Vi prioriterer alltid kvalitet.

Vi gir ut bøkene til internasjonale forfattere så vel som til debutanter. Også når det gjelder utgivelse av fagbøker er vi sterke.

Det er en selvfølge for oss å kunne tilby alle titler gjennom sentralt innsalg til samtlige bokhandlere og bibliotek i landet. Vi har også virksomhet i Sverige, Finland og Danmark og kan dermed gi deg muligheten til å komme ut med din bok i hele det nordiske markedet.

Velkommen til Calidris forlag.

Calidris forlag
Sarbuvollveien 2 A
1363 Høvik
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom