Gå videre til innhold
Paradisøya. Spennende reiseopplevelser fra Asia til Sør Amerika

Pressemelding -

Paradisøya. Spennende reiseopplevelser fra Asia til Sør Amerika


Boken tar leserne med på en unik reise gjennom hjertet av Asia og Sør-Amerika med fortellinger som spenner fra personlige opplevelser til opplevde øyeblikk .

Forfatteren forteller at denne boka er fylt med historier fra ulike steder i Asia og Sør-Amerika. Disse er blandinger av av egne opplevelser underveis, hendelser han har vært vitne til eller hva andre har betrodd han. Å reise alene åpner mange dører. Noen ganger har han syklet. Andre ganger har han gått eller haiket. På Cuba er dette en reiseform de fleste av lokalbefolkningen er helt avhengige av. "Å kunne reise sammen med dem bak på et lasteplan, er en flott opplevelse jeg aldri vil glemme," sier forfatteren.

Boken tar leserne med på en reise gjennom fargerike landskap og unike kulturer, med et innblikk i hvordan reiseformer varierer fra sted til sted. Fra sykkelturer gjennom travle bygater til å ta del i lokalbefolkningens daglige rutiner. Denne boken gir et nært blikk inn i reiseopplevelser som går langt utenfor allfarvei.

"Å kunne dele disse historiene er en glede."

" Jeg håper leserne vil føle seg inspirert til å utforske verden på nye måter og åpne seg for de uventede opplevelsene som kan komme når man er åpen for det ukjente," legger forfatteren til.

Boken, som bærer tittelen Paradisøya, er nå tilgjengelig i alle landets bokhandlere.


Vi er et uavhengig forlag som ble grunnlagt i Sverige for vel ti år siden. Calidris drives av en lidenskap for litteratur og vi vil at våre bøker skal nå ut til så mange lesere som mulig. Vi holder til i trivelige lokaler på Høvik i Bærum, like utenfor Oslo.

Vi er stolte over alle talentfulle forfattere som vi har hatt gleden av å gi ut. Vi tror på fortellinger som berører og på de følelsene en historie kan vekke.

Kontakter

AnnKristin Espejord

Pressekontakt Press

Calidris – et forlag for de fleste

Sammen med våre forfattere gjør vi verden smartere, bedre og mer morsom å leve i. Calidris forlag drives av lidenskapen for litteratur og vi arbeider ut ifra en tradisjonell og velprøvd arbeidsmodell.
Vi ønsker å ha stor bredde på våre utgivelser og vi gir derfor ut bøker i alle sjangre, inklusive barnebøker. Vi prioriterer alltid kvalitet.

Vi gir ut bøkene til internasjonale forfattere så vel som til debutanter. Også når det gjelder utgivelse av fagbøker er vi sterke.

Det er en selvfølge for oss å kunne tilby alle titler gjennom sentralt innsalg til samtlige bokhandlere og bibliotek i landet. Vi har også virksomhet i Sverige, Finland og Danmark og kan dermed gi deg muligheten til å komme ut med din bok i hele det nordiske markedet.

Velkommen til Calidris forlag.

Calidris forlag
Sarbuvollveien 2 A
1363 Høvik
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom