Gå videre til innhold
SATS Triaden åpner 26. august 2023
SATS Triaden åpner 26. august 2023

Pressemelding -

Nytt SATS-senter på Triaden

26. august åpner SATS dørene til deres splitter nye treningssenter på Triaden kjøpesenter.

SATS Triaden blir et moderne full-skala treningssenter med et stort utvalg av styrketreningsutstyr, eget område for funksjonell styrketrening, sone for Indoor Running og et variert utvalg av gruppetreningstimer. For de som kommer med bil vil det være mulig å parkere gratis på kjøpesenteret i inntil 2 timer.

- Vi gleder oss til å vise frem vårt nyeste senter og utfordre flere til en aktiv livsstil. Med et helt nytt treningssenter på Triaden får innbyggerne og medlemmene våre i Lørenskog og Lillestrøm et enda større og variert treningstilbud lokalt, sier Niklas Ursin, Regionssjef i SATS.

I tillegg til de nye treningsfasilitetene og omfattende treningstilbud, vil treningssenteret ha erfarne og dyktige Personlige Trenere og instruktører som står klare til å veilede medlemmene til en bedre hverdag.

- Vi er opptatt av å skape et inkluderende og motiverende treningsmiljø hvor alle føler seg velkomne og inspirert til å oppnå sine helse- og treningsmål. Vi vet at beliggenhet i kombinasjon med et bredt treningstilbud og personlig oppfølging, er det som skal til for at folk flest skal få til fysisk aktivitet i hverdagen, tilføyer Vilde Paulsen, Senterleder SATS Triaden.

Vilde oppfordrer og inviterer alle som er interessert i å teste ut SATS Triaden til å besøke treningssenteret fra og med åpningsdagen 26. august.

Related links

Emner


We make people healthier and happier!

Vi har en sterk visjon om å spille en viktig rolle for folkehelsen og livskvaliteten til den nordiske befolkningen.

SATS er Nordens største treningssenterkjede med totalt 273 treningssentre i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Vi har 715 000 medlemmer og 9 000 ansatte som hver dag går på jobb for å motivere flest mulig til en fysisk aktiv hverdag.

Hos oss finner du moderne treningsutstyr, høyt kvalifiserte personlige trenere, og det største og mest varierte gruppetreningstilbudet i Norden. Vi har også fokus på å støtte våre medlemmer utenfor våre treningssentre ved hjelp av online trening og digitale verktøy.

Kontakter

Tina Brodal

Tina Brodal

Pressekontakt Nordic PR Manager +47 93844171

We make people healthier and happier!

SATS group is the leading provider of fitness and training services in the Nordics with 275 clubs in Norway, Sweden, Finland, and Denmark. We have 731 000 members and 9 500 employees who is committed to motivate as many people as possible to an active lifestyle.