Gå videre til innhold
Pris til SATS for deres antidopingarbeid

Pressemelding -

Pris til SATS for deres antidopingarbeid

SATS Strømsø vinner pris for deres arbeid med å forebygge og bekjempe dopingmisbruk i treningsbransjen. Arna Gudmundsdottir, Senterleder på SATS Strømsø, mottok «Rent senter»-prisen på årets nasjonale folkehelseseminar i regi av Antidoping Norge.

SATS har i mange år samarbeidet med Antidoping Norge om «Rent senter»-programmet. SATS har utviklet og iverksatt en prosedyre som følges ved mistanke om bruk av dopingmidler. Gjennom internopplæring og et kontinuerlig fokus på forebyggende antidopingarbeid, jobber SATS for å fremme en sunn treningskultur.

- Vi snakker om doping og jobber målrettet for å fremme et sunt treningsmiljø på alle våre treningssentre. Vi er særlig opptatt av de unge som trener hos oss. Vår styrke i dette arbeidet er våre kunnskapsrike ansatte som hver dag møter og følger opp medlemmene våre, sier Wenche Evertsen, Country Manager i SATS.

I Norge anslås det at to til tre prosent av den voksne befolkningen bruker dopingmidler. Av de som trener på treningssenter kan andelen være noe høyere. Det er svært alvorlig for de det gjelder og deres pårørende. Derfor bruker SATS betydelige ressurser på å forebygge dopingmisbruk blant deres medlemmer.

SATS har i høst gjennomført dopingtester rundt hver 14. dag på tvers av deres treningssentre i Norge. Testene gjennomføres i samarbeid med Antidoping Norge og er et av flere forebyggende tiltak.

Related links

Emner


We make people healthier and happier

SATS er Nordens største treningssenter-kjede med en sterk visjon om å spille en viktig rolle for helsen og livskvaliteten til våre medlemmer og i samfunnet.

SATS tilbyr moderne treningsutstyr, høyt kvalifiserte personlige trenere, og det største og beste gruppetrenings-tilbudet i hele Norden. Vi har også stort fokus på å støtte medlemmene utenfor de fysiske senterne våre, ved hjelp av online trening og digitale verktøy.

Vi jobber hele tiden med trendforskning og nyskapning for å være bransjens beste og mest fremoverlente treningskjede

Kontakter

Tina Brodal

Tina Brodal

Pressekontakt Nordic PR Manager +47 93844171

We make people healthier and happier!

SATS group is the leading provider of fitness and training services in the Nordics with 275 clubs in Norway, Sweden, Finland, and Denmark. We have 731 000 members and 9 500 employees who is committed to motivate as many people as possible to an active lifestyle.