Gå direkt till innehåll
André Francois, CEO and co-founder Happy at Work
André Francois, CEO and co-founder Happy at Work

Nyhet -

Happy at Work teljes gőzerővel indítja az évet Budapesten

Happy at Work egy svéd-magyar startup, amelyet 2 éve alapított 4 svéd fiatal és ez a fiatalos lelkesedés és energia az alapítás óta végig kíséri az egész csapatot munkában. Happy at Work egy olyan technológiai platform, amelynek segítségével mérhető a munkatársak és az egész szervezet elégedettsége, jól-léte, illetve dolgozói stressz szintje. Céljuk, hogy a munkakörnyezetet kellemesebbé tegyék és segítsenek a vállalat növekedésében és a munkavállalók megtartásában, hogy megelőzzék a manapság gyakran előforduló korai “kiégést”. Ezenkívül egy másik missziója a startupnak, hogy Svédországon kívül minél több országban lehetővé tegyék a platform használatát egy jobb és élhetőbb munkakörnyezetet generálva. Ennek érdekében a Happy at Work idén meg is tette az első lépéseket azért, hogy nemzetközi vállalat legyen és 2019 tavaszán megnyitotta budapesti irodáját.

“A kezdetektől fogva az volt a célunk, hogy nemzetközi vizekre evezzünk, amihez az indulástól kezdve hatalmas elhivatottsággal és lelkesedéssel álltunk hozzá.” - említette a Happy at Work ügyvezetője, André Francois.

Jelenleg a fogyasztóik 15%-a Svédországon kívüli. Hat hónappal ezelőtt ez az szám még 0 volt. Kevesebb, mint egy éve nyitották meg a budapesti irodájukat és már a nem-svéd fogyasztóiknak a többsége magyar cég.

André szintén kiemeli, “Nagyon sok érdeklődést és figyelmet kaptunk itt Budapesten, ami sokkal nagyobb volt, mint amire mi számítottunk. Nagyon hálásak vagyunk, hogy ennyien bizalmat szavaztak nekünk itt Budapesten ilyen rövid időn belül. És nem lehet elég köszönetet mondani azért a támogatásért, amit kaptunk olyan nagy cégektől, mint a Develor International, Qualysoft és a Design Terminal.”

Ämnen

Kategorier

Regioner

Relaterat innehåll

Vi är Kronobergs läns företagsinkubator som finns för att hjälpa Kronobergs entreprenörer att förverkliga sin potential.

Skapat en ny affärsidé? Låt oss hjälpa dig göra den till verklighet!
Här får din affärsidé rätt möjligheter att växa och utvecklas till ett tillväxtbolag. Med en väl strukturerad inkubatorprocess och ett omfattande nätverk ger vi dig verktygen för att lyckas. Från oss på Företagsfabriken flyger det varje år ut nya bolag som skapats av entreprenörer från hela Kronoberg.

Företagsfabriken i Kronoberg
Framtidsvägen 14
352 22 Växjö
Sverige