Улови момента с Milka и вземи своя подарък – специална снимка в рамка

Съобщение в пресата   •   март 29, 2019 16:02 EET

София, 29 март 2019 – Любимият шоколад Milka тръгва на турне в селектирани магазини в страната. Всички фенове на шоколада и приятните емоции ще имат възможността да посетят специалния Milka кът, да се снимат с любимите си хора и да получат специална снимка-подарък в рамка.

Датите и местата, в които ще се състои нежното турне на Milka, са както следва: Пловдив - 30-31 март – м-н „Лекси“ на бул. „Марица“; Казанлък, 2-3 април – м-н „Универмаг“ на ул. „Княз Батенберг“ 44; Стара Загора, 4-5 април - м-н „Си Би Ес“, ул. „Генерал Столетов“ 36; Ямбол – 6-7 април, м-н „Вилтон“ – комплекс „Златен рог“ 2; Бургас – 8-9 април, м-н „Фреско“ – жк. „Зорница“ 75; Шумен – 11-12 април, м-н „Булмаг“, ул. „Велики Преслав“ 28; Варна – 13-14 април, м-н „Булмаг“, Гранд мол Варна; Русе - 16-17 април, хипермакерт „Едеа“, мол Русе; Велико Търново – 18-19 април, м-н
„Класико СВА“ в мол Велико Търново; Плевен – 20-21 април, магазин „Фантазия“ в мол Панорама; София – 22-23 април, м-н „СВА“, ул. „Слатинска“ до бл.41А; Костинброд – 24-25 април, м-н „СВА“, ул. „Малка падина“ 2.

Монделийз Интернешънъл (регистрирана на NASDAQ: MDLZ) дава възможност на хората да хапват правилно в повече от 150 държави в целия свят. С нетни приходи от приблизително 26 милиарда долара през 2018, Монделийз управлява бъдещето на леките закуски с емблематични глобални и местни марки като бисквити Oreo, belVita и LU; шоколадите Cadbury Dairy Milk, Milka и Toblerone; бонбоните Sour Patch Kids и дъвките Halls и Trident. Компанията е горд член на Standard and Poor’s 500, NASDAQ 100 и Dow Jones индекс за устойчивост. Посетете: www.mondelezinternational.com или следвайте компанията в Twitter: www.twitter.com/MDLZ

Следвайте Монделийз Интернешънъл в:

Прикачени файлове

Документ във формат PDF

Коментари (0)

Добавяне на коментар

Коментар

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.