Skip to main content

ASTRAZENECAS BOKSLUTSRAPPORT 2009 - Presskonferens i London – torsdagen den 28 januari 2010

Evenemang

28
JAN
Goldman Sachs, Rivercourt, 120 Fleet Street, London, EC4A 2BB.
 

AstraZenecas bokslutsrapport offentliggörs torsdagen den 28 januari 2010 kl 12.00 svensk tid (11.00 GMT).

Välkommen att delta vid en presskonferens som startar kl 12 lokal tid. Resultatet presenteras av AstraZenecas koncernchef David Brennan, Simon Lowth, Chief Financial Officer och Anders Ekblom, Executive Vice President, Development. Efter presentationerna följer en frågestund.
Vill ni delta på plats, var gärna i lokalen ca 15 minuter före start.

Observera: Av säkerhetsskäl måste du registrera dig för att få tillträde till konferensbyggnaden. Registreringen börjar 11.30 GMT.

Lokal:
Goldman Sachs, Rivercourt, 120 Fleet Street, London, EC4A 2BB.

Deltagande via telefon
Delta i presskonferensen via telefon kl 13.00 svensk tid (12.00 GMT) på följande nummer:
Sverige: 08-585 368 55
Storbritannien: +44 208 996 3975
USA: 718 354 1175
Reservnr: +44 (0) 1296 317 500

Ange som kod: "AstraZeneca Results Call"

Bilder till presentationerna finns att ladda ner på våra hemsidor: www.astrazeneca.se och www.astrazeneca.com

V v meddela Karen Robinson om du deltar vid press- eller telefonkonferensen.

E-mail: karen.robinson@astrazeneca.com eller telefon +44 20 7304 5032.

Kl 14.30 svensk tid (13.30 GMT) hålls en presentation och webcast för analytiker och investerare. Det går bra att ringa in och lyssna på denna, hör av er för information till Anna Carbin-Åhlund, 08-553 26939.

AstraZeneca Media Relations Team

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera