Skip to main content

ASTRAZENECAS BOKSLUTSRAPPORT 2009 - Telefonkonferens för nyhetsbyråer – torsdagen den 28 januari 2010

Evenemang

28
JAN
 

AstraZenecas bokslutsrapport offentliggörs torsdagen den 28 januari 2010 kl 12.00 svensk tid (11.00 GMT).

Du är välkommen att delta i en telefonkonferens kl 12.15 svensk tid (11.15 GMT) med AstraZenecas koncernchef David Brennan, på följande telefonnummer:
Sverige: 08-585 368 55
Storbritannien: +44 208 996 3975
USA: 718 354 1175
Reservnr: +44 (0) 1296 317 500

Ange som kod: "AstraZeneca Results Call"

V v meddela Karen Robinson om du deltar vid telefonkonferensen.
E-mail: karen.robinson@astrazeneca.com, telefon +44 20 7304 5032, eller ring Ann-Leena Mikiver vid eventuella frågor på 08-553 260 20.

En presskonferens kommer att hållas kl 13 svensk tid (12.00 GMT). Inbjudan till denna har skickats ut separat.

AstraZeneca Media Relations Team

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera