Skip to main content

Inbjudan till presskonferens - AstraZenecas resultatrapport fjärde kvartalet och helåret 2016

Evenemang

02
FEB
Goldman Sachs, River Court, 7th Floor, 120 Fleet Street, London, EC4A 2BE
  -
AstraZenecas resultatrapport offentliggörs torsdagen den 2 februari 2017 kl 08.00 svensk tid (07.00 GMT). Du är välkommen att delta vid en presskonferens med AstraZenecas CEO, Pascal Soriot, som startar kl 09.00 lokal tid hos Goldman Sachs i London. Om du inte har möjlighet att delta på plats går det bra att delta via webcast och eller telefon. Se detaljer nedan. Vänligen meddela Jennifer Kretzmann så fort som möjligt om du vill delta vid press- eller telefonkonferensen. E-mail: jennifer.kretzmann@astrazeneca.com. Deltagande på plats Vänligen notera att du måste registrera dig i förväg hos AstraZeneca för att ha en garanterad plats eftersom Goldman Sachs har en strikt säkerhetspolicy för besökare. Kom gärna minst 20 minuter före start. Tider: 08.40 GMT registrering (med lätt frukost) 09.00 GMT presentation och frågor 10.15 GMT mötet avslutas Deltagande via webcast och eller telefon Webcast: http://edge.media-server.com/m/p/wuav5pp5 Telefon: Sverige: 0200 883 440 eller + 46 (0) 8 506 539 37 Storbritannien: 0800 279 5004 eller + 44 (0) 20 3427 1912 USA: +1 877 280 2342 eller +1 212 444 0412 Reservnr: +44 (0) 20 3427 1912 Ange som kod: 3932502. Vänligen, ring in till mötet 10 minuter före start Analytikerpresentation och webcast Kl 13.30 svensk tid (12.30 GMT) hålls en presentation och webcast för analytiker och investerare. För media går det bra att ringa in och lyssna. Använd nummer och kod nedan. Vi ber er att ringa in 15 minuter före mötets start. Sweden: + 46 (0) 8 585 369 65 UK: 0800 279 5736 eller +44 (0) 20 7136 6283 USA: 1877 280 2342 eller +1 212 444 0412 International back-up: +44 (0)20 7136 6283 Ange kod: 1355747

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy