Skip to main content

Inbjudan till presskonferens – torsdagen den 4 februari 2016 - Presentation AstraZenecas bokslutsrapport fjärde kvartalet och helåret 2015

Evenemang

04
FEB
AstraZeneca, 2 Kingdom Street, London, W2 6BD
  -
AstraZenecas bokslutsrapport offentliggörs torsdagen den 4 februari 2016 kl 08.00 svensk tid (07.00 GMT). Välkommen att delta vid en presskonferens med AstraZenecas CEO, Pascal Soriot, som startar kl 09.00 lokal tid hos AstraZeneca i London. Om du inte har möjlighet att delta på plats går det bra att delta via telefon. Se detaljer nedan. Vänligen meddela Melissa Gardiner så fort som möjligt om du vill delta vid press- eller telefonkonferensen. E-mail: melissa.gardiner@astrazeneca.com eller telefon +44 20 7604 8465. Deltagande på plats Vänligen notera att du måste registrera dig i förväg hos AstraZeneca för att ha en garanterad plats eftersom strikt säkerhetspolicy för besökare gäller. Kom gärna minst 15 minuter före start. Tider: 08.45 GMT registrering 09.00 GMT presentation och frågor 10.00 GMT mötet avslutas Lokal: AstraZeneca, 2 Kingdom Street, London, W2 6BD Deltagande via telefon På följande telefonnummer: Sverige: 0200 883 079 eller 08506 19578 Storbritannien: 0800 694 2370 eller 01452 557749 USA: +1 866 977 7645 eller 1 631 514 2520 Reservnr: +44 (0)1452 557 749 Ange som kod: 22229402. Vänligen, ring in till mötet 10 minuter före start Analytikerpresentation och webcast Kl 13.00 svensk tid (12.00 GMT) hålls en presentation och webcast för analytiker och investerare. Det går bra att ringa in och lyssna på denna på samma nummer som ovan.Vi ber er att ringa in 15 minuter före mötets start. Ange kod: 22271777. Sweden: 0207 92102 eller 0850 692 180 UK: 0800 376 7922 eller 0207 192 8000 USA: 1866 966 1396 International back-up: +44 (0)2071 928 000

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy