Skip to main content

Inbjudan till telefonkonferens för media - AstraZenecas delårsrapport kvartal ett 2016 presenteras den 29 april

Evenemang

29
APR
Telefonkonferens
  -
AstraZeneca offentliggör delårsrapporten för första kvartalet 2016 fredagen den 29 april kl 08.00 svensk tid (07.00 BST). Välkommen att delta i en telefonkonferens med start kl 10.00 svensk tid (09.00 BST). Var vänlig och ring in 10 minuter före utsatt starttid på något av följande telefonnummer. Sverige: 0200 883 079 eller 08 506 195 78 Storbritannien: 0800 694 2370 eller 01452 557 749 USA: +1 866 977 7645 eller +1 631 5142520 Reservnr: +44 (0)1452 557 749 Ange som kod: # 22254590 Telefonkonferens för analytiker En telefonkonferens för analytiker kommer att hållas kl 13.00 svensk tid (12.00 BST). Journalister är välkomna att ringa in och lyssna. Använd telefonnummer nedan. Var vänlig och ring in 10 minuter före utsatt starttid. Sverige: 020 792 102 eller 08 506 921 80 Storbritannien: 0800 376 7922 eller 0207 192 8000 USA: 1 866 966 1396 Reservnr: +44 207 192 8000 Ange som kod # 23378391 Vänligen meddela Melissa Gardiner om du deltar vid telefonkonferensen. Email melissa.gardiner@astrazeneca.com eller ring +44 (0)20 7604 8465. Välkomna!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.