Skip to main content

Inbjudan till telefonkonferens/webcast för media den 25 juli 2019 kl 10.15 med anledning av AstraZenecas resultatrapport första halvåret och andra kvartalet 2019

Evenemang

25
JUL
  -

AstraZeneca offentliggör resultatrapport för det första halvåret och andra kvartalet 2019 den 25 juli kl 08.00 CET (07.00 GMT). AstraZenecas vd Pascal Soriot presenterar resultatet vid en telefonkonferens/webcast kl 10.15 CET (09.15 GMT) samma dag.

Välkommen att delta i webcast eller telefonkonferens enligt nedan detaljer.

Länk webcast:https://edge.media-server.com/m6/p/kq8agjpq

Telefonkonferens media

Vänligen ring in till konferensen 5 minuter före utsatt starttid på något av nedan angivna telefonnummer:

Sverige:020 204 373 eller 08 506 921 85

Storbrittanien:0800 376 7425eller 0844 493 3857

USA:866 869 2321 eller 917 720 0178

Reservnr:+44 (0) 203 009 5710

Kod:3953656

En presentation kommer att finnas tillgänglig för nedladdning från kl 09.30 CET (08.30 GMT)via denna länk: https://www.astrazeneca.com/media-centre.html.


Telefonkonferens för analytiker

En telefonkonferens/webcast för analytiker kommer att hållas kl 13.00CET (12.00 GMT). Journalister är välkomna att ringa in och lyssna på denna presentation.

Vänligen ring in till konferensen 10 minuter före utsatt starttid på något av nedan angivna telefonnummer.

Sverige: 020 204 373 eller08 506 921 85Storbritannien: 0800 376 7425 eller 0844 493 3857USA: 866 869 2321 eller 917 720 0178

Reservnr: +44 (0) 203 0095710

Kod: 7399471

För anmälan eller vid frågor vänligen kontakta:

Christina Malmberg Hägerstrand
Presschef AstraZeneca AB, Norden och Baltikum

+46 8 552 53 106

christina.malmberghagerstrand@astrazeneca.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.