Direkt zum Inhalt springen
Actualització de les mesures per desplaçaments entre Catalunya i Alemanya

News -

Actualització de les mesures per desplaçaments entre Catalunya i Alemanya


De Catalunya a
 Alemanya

Catalunya ja no és considerada zona de risc per les autoritats sanitàries alemanyes. Per aquest motiu, deixen de ser necessaris els certificats en el cas de l’entrada per via terrestre.

Passant per França es necessari presentar un certificat de resultat negatiu d’un test d’antígens o d’una PCR que s’hagi fet un màxim de 72 hores abans o un certificat de vacunació.

En el cas de l’entrada per via aèria continua vigent l’obligació de presentar un certificat de test negatiu, un certificat de vacunació o de recuperació.

Tothom que hagi estat a Catalunya fins el 18 de juny també ha d’emplenar l’Einreiseanmeldung, ja que abans d’aquesta data el territori encara constava com a zona de risc. 

D'Alemanya a
 Catalunya

Les autoritats sanitàries espanyoles consideren zona de risc els estats federats Baden-Württemberg i Saarland. Per a desplaçaments des d’aquests estats federats a Catalunya cal presentar, a partir dels 12 anys, un test negatiu, un certificat de vacunació o de recuperació.

Les persones que arribin a Catalunya procedents d’altres estats federats no han de presentar cap certificat.

Continua sent obligatori per a tothom emplenar el certificat FCS.

Kategorien

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland

Unsere Aufgabe ist es, die Beziehungen zwischen beiden Ländern in den Bereichen institutionelle Zusammenarbeit, Wirtschaft, Kultur und Medien zu fördern. Insbesondere pflegen wir den Kontakt und Austausch mit den einzelnen Bundesländern. Wir vermitteln katalanische Kultur und Gesellschaft und betreuen die katalanische Community in Deutschland.

Vertretung der Regierung von Katalonien in Deutschland
Friedrichstr. 185
10117 Berlin
Deutschland