Gå til indhold
EasyPark Volvo C40
EasyPark Volvo C40

Pressemeddelelse -

Volvo Cars går sammen med EasyPark: Nu bliver det nemmere at betale for parkering

Volvo Cars gør parkering nemmere og mere bekvem ved at integrere parkeringsvirksomheden EasyParks app i infotainment-systemet, der bruger Android Automotive OS som operativsystem.

Appen i bilen tilføjer nye funktioner såsom forenklet parkeringsbetaling og en banebrydende autostopfunktion, som automatisk afslutter parkeringstiden, når bilen forlader parkeringspladsen. Denne nye funktion eliminerer et af vore dages små irritationsmomenter og gør livet lettere for Volvo-ejere.

Integrationen er resultatet af en ny aftale mellem Volvo Cars og EasyPark, virksomheden bag Europas mest populære parkeringsapp. I henhold til aftalen vil EasyPark-appen blive gjort tilgængelig på alle Volvo-modeller med infotainment-systemer styret af Android Automotive OS.

"Mange af os har på et tidspunkt oplevet dette: Det er en hektisk dag, du sætter dig ind i din bil og kører af sted – og først et par timer senere går det op for dig, at du har glemt at afslutte din parkeringstid," udtaler Jonas Engström, chef for strategi og virksomhedskunder hos Volvo Cars. "Med EasyParks funktioner fjerner vi risikoen for overbetaling for parkering og sørger desuden for, at bilisterne nemt kan parkere deres bil uden at skulle bruge en parkeringsautomat eller en smartphone."

I udvalgte parkeringshuse gør ekstrafunktioner det bl.a. muligt at finde en gade med gode parkeringsmuligheder samt at foretage fuldautomatiske parkeringer, hvor bilen ved hjælp af kamerateknologi på egen hånd starter, afslutter og betaler for parkeringen.

"De innovative løsninger, vi skaber sammen med Volvo Cars, er fremtiden for parkeringsoplevelsen," siger Johan Birgersson, CEO i EasyPark Group. "Ved at integrere EasyPark-appen i Volvo-biler er visionen om en bil, der selv er i stand til at starte og afslutte parkeringen, tættere på at blive til virkelighed end nogensinde."


EasyPark-appen betjener i øjeblikket over 10 millioner brugere og kan bruges til at betale for parkering på gade, parkeringsplads og i parkeringshus i over 3.200 byer i 25 europæiske lande.

Appen kan downloades i alle Volvoer med Android-styrede infotainment-systemer i de lande, hvor EasyPark opererer.

-------------------------------

Om EasyPark Group
EasyPark er en førende, hurtigvoksende parkeringsteknologivirksomhed, der hjælper bilister med at finde parkeringspladser, foretage parkeringer og oplade deres elbil. Vores unikke og banebrydende teknologi hjælper også virksomheder, byer, parkeringsoperatører og ejere af ejendomme med administration, planlægning og datastyret ledelse i over 3.200 byer i 25 lande. Vi gør bylivet lettere med én parkeringsplads ad gangen. Klik ind på www.easyparkgroup.com for mere info.

Android er et varemærke ejet af Google LLC.

Related links

Emner

Kategorier


Volvo Cars i 2022
Volvo Car Group registrerede et driftsresultat på 23,3 milliarder SEK. Omsætningen i 2022 beløb sig til 330,1 milliarder SEK, mens det globale salg nåede op på 615.121 biler.

Om Volvo Car Group

Volvo Cars blev grundlagt i 1927. I dag er det et af de mest velkendte og respekterede bilmærker i verden med salg i omkring 100 lande. Volvo Cars er børsnoteret på børsen Nasdaq Stockholm, hvor det bliver handlet under “VOLCAR B”. Volvo Cars har siden 2010 været ejet af kinesiske Zhejiang Geely Holding.

Volvo Cars har til formål at give kunderne en premium-oplevelse og en frihed ’to move in a personal, sustainable and safe way’. Dette afspejles i ambitionen om at blive en fuldt elektrisk bilproducent inden 2030. Volvo Cars forpligter sig også til en løbende reduktion af sit CO2-fodaftryk med ambitionen om at være en klimaneutral virksomhed inden 2040.


I december 2022 beskæftigede Volvo Cars cirka 43.200 fuldtidsansatte. Volvo Cars’ hovedkontor, produktudvikling, marketing og administration er hovedsageligt placeret i Göteborg, Sverige. Virksomhedens primære bilproduktionsanlæg er placeret i Göteborg (Sverige), Gent (Belgien), South Carolina (USA), Chengdu, Daqing og Shanghai (Kina). Volvo Cars’ R&D og design foregår i Göteborg (Sverige), Camarillo (USA) og Shanghai (Kina).


Kontakt

Rikke Aagaard Petersen

Rikke Aagaard Petersen

Pressekontakt Communications & Event Manager +45 28101200
Laura Finnemann

Laura Finnemann

Pressekontakt PR & Marketing Student Assistant

Relateret materiale

Freedom to move in a personal, sustainable and safe way

Volvo Car Denmark A/S blev grundlagt i 1929, og vi er i dag det nationale salgsselskab og den officielle importør af Volvo personbiler i Danmark. Volvo Car Denmark A/S har 18 autoriserede salgslokationer og 32 servicelokationer.
Vores brand promise er omdrejningspunktet i hele vores forretning: "We understand you. We protect what is important to you. We make you feel special". Vores biler er ”Designed around you”, hvad end det gælder bilernes funktionalitet og design, kreative tilgange til service, eller nye banebrydende innovationer, der gør hverdagens kørsel lettere. Vi har en lang og stolt tradition for skandinavisk design og et stort fokus på komfort og sikkerhed, hvilket har placeret os som et af de førende Premium bilbrands i Danmark.

Volvo Car Denmark A/S
Vandtårnsvej 62
2860 Søborg
Danmark