Press release -

Nuoret tanskalaiset yrittäjät ovat laajentaneet yritystoimintansa 13 maahan vain muutamassa vuodessa

Kaksi nuorta yrittäjää Andreas Linde ja Stefan Vinding ovat laajentaneet perustamansa Lead Supply A/S finanssiteknologiayrityksen toimintaa 13 eri maahan vain muutaman toimintavuotensa aikana ja pyrkivät olemaan markkinajohtajia Euroopassa vuoden 2020 aikana.

Tilaa innovaatioille

Osin automatisoidun markkinointistrategia, nuori asiantuntijatiimi, vahva yrittäjähenki ja alan pioneereina toimiminen ovat luoneet Lead Supplyyn vahvan innovaatioiden ja luovuuden kulttuurin, jossa jokaista työntekijää rohkaistaan tuomaan omat ideansa esille.

Yksi yrityksen uusimmista innovaatioista lainaa-helposti.fi, keskittyy pieniä ja lyhytaikaisia lainoja etsivään asiakassegmenttiin. Tämä, kuten muutkin Lead Supplyn palvelut yksinkertaistavat lainanhakuprosessia ja käyttäjälle pyritään tarjoamaan juuri hänen tarpeeseensa sopivia rahoitusratkaisuja.

Unelmien yritys

Lead Supply syntyi klassisen yrittäjähengen tuloksena, jossa kaksi intohimoista tanskalaisnuorukaista, Andreas Linde ja Stefan Vinding, tunnistivat jo varhain rahoitusmarkkinoilla alkaneen murroksen. Yrittäjäkaksikko on onnistunut hyötymään suuresti yhtenä tämän murroksen johtavista toimijoista.

“Näimme selvästi digitaalisten lainatuotteiden kasvun, mutta niiden vertailu oli hankalaa. Siksi haluamme tehdä pikalainoille saman, mitä Momondo teki matkustusalalla. Haluamme löytää asiakkaillemme parhaiten hänen tarpeitaan vastaavan rahoitusratkaisun ja ohjata hänet oikealle lainantarjoajalle.” kertoo Lead Supply A/S:n toimitusjohtaja Andreas Linde.

Kasvu

Kaikki alkoi vuonna 2014, kun Lead Supply julkaisi ensimmäisen digitaalisen palvelunsa joka kertoi yksinkertaistetusti useista lainavaihtoehdoista ja toi yhteen lainoittajat ja lainanhakijat.

Vuoden 2016 vakuuttavan, 1,4 milj. kruunun liikevoiton siivittämänä Mediatalo North Media osti 50% yrityksen osakekannasta. Tämä mahdollisti tuotteiden nopeamman kehittämisen uusille markkina-alueille ja asiakkaille.

Kasvu lukuina:

  • Lead Supply on keskittynyt luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia Eurooppalaisten pankkien kanssa
  • Yhteistyöverkostoon kuuluu 120 pankkia ja lainaa myöntävää yritystä
  • Vuonna 2017 startup-yrityksen liikevoitto oli 2 046 000 tanskan kruunua
  • Vuonna 2018 Lead Supplyn lainavertailupalvelut välittivät 50 000 lainaa
  • 2018 Lead Supplyn avulla pankit lainasivat rahaa 2 miljardin tanskan kruunun edestä
  • Vuonna 2018 Lead Supply ja heidän vertailupalvelunsa Matchbanker nimettiin useissa tanskalaisissa talousalan julkaisuissa.

Tämän kehityksen johdosta Lead Supply jatkaa kasvuaan matkallaan kohti vuoden 2020 Eurooppalaista markkinajohtajuutta.

Lead Supply A/S

Lead Supply A/S on fintech startup-yritys, joka kehittämiensä lainavertailupalveluiden avulla auttaa asiakkaitan löytämään heidän tarpeisiinsa sopivat rahoitusratkaisut. Yrityksen perustivat vuonna 2014 tanskalaiset Andreas Linde ja Stefan Vinding. Tanskasta yritys on laajentanut toimintaansa 13 eri maahan.

Yhdeksästä vakituisesta markkinoinnin ja tuotekehityksen asiantuntijasta koostuva tiimi laajentuu kahdesti vuosittain lahjakkailla nuorilla harjoittelijoilla, jotka osallistuvat laaja-alaisesti yrityksen toimintaan ja kehittämiseen.

Yritys on 50% North Median omistama, joka on myös ofir.dk ja boligportal.dk verkkopalveluiden ja useiden tanskalaisten paikallislehtien takana.

Related links

Topics

  • Finance

Lead Supply A/S is a Fintech start-up located in Aarhus, Denmark, founded with the purpose of simplifying online ledning by making the online loan market more transparent for loan takers. In this regard, Lead Supply's portfolio consists of several loan comparison platforms with the main goal of matching financial solutions with customers.

Related content