Press release -

Tuhansia lainanvälityksiä kuukausittain - tanskalainen vertailupalvelu muuttaa rahoitusalaa

Alle viidessä vuodessa tanskalaiset Andreas Linde ja Stefan Vinding Olesen ovat luoneet miljoonayrityksen, joka on auttanut satoja tuhansia eurooppalaisia löytämään sopivan lainan.

Aarhus, Tanska - Rahoitusalan vastaus Momondolle. Näin Andreas Linde kuvaa lainanvertailupalvelu Matchbankeria, joka auttaa kuluttajia löytämään heille sopivan rahoitusratkaisun.

Matchbanker on vertailupalvelu, jonka tarkoituksena on saattaa yhteen lainaa verkosta etsivät kuluttajat ja lukuisat pikalainoja tarjoavat yritykset. Vertailu ei edellytä kirjautumista tai henkilötietojen ilmoittamista, vaan käyttäjä voi järjestellä ja suodattaa lainavaihtoehtoja haluamiensa kriteerien mukaisesti.

Tämä kaikki on mahdollista ilman asiakkuuksia tai muita sitoumuksia.

“Verkossa tarjottavien lainatuotteiden määrä kasvaa ja monipuolistuu jatkuvasti, mutta niiden kattava vertailu on vaikeaa. Siksi halusimme luoda palvelun, josta kuluttajat löytävät kaikki suosituimmat nettilainat yhdeltä sivustolta.” sanoo Matchbankerin takaa löytyvän Lead Supply -yrityksen toimitusjohtaja Andreas Linde.

Lähivuosien vahvat kasvunäkymät

Lead Supply on auttanut kymmeniä tuhansia suomalaisia löytämään sopivan lainan. Suomen lisäksi Matchbanker toimii 12 muussa maassa ja kotimaassaan Tanskassa yritys on välittänyt lainoja yli miljardin tanskan kruunun arvosta.

Matchbanker tekee yhteistyötä pääasiassa lainaa tarjoavien yritysten kanssa, mutta vertailuun pyritään lisäämään myös suurempia perinteisiä pankkeja lähitulevaisuudessa, ja koko vertailutoiminnan odotetaan kasvavan Euroopan laajuisesti tulevina vuosina.

“Olemme vielä tällä hetkellä suhteellisen pieni tekijä, mutta potentiaalia on valtavasti ja aiomme pysyä rahoitusalan murroksen aallonharjalla myös tulevaisuudessa.” kertoo Andreas Linde.

Lead Supply A/S on perustettu Aarhusissa, Tanskassa vuonna 2014. Vuonna 2018 yritys oli auttanut asiakkaitaan hakemaan lainoja 250 miljoonan euron edestä, 120 erilaiselta pankilta ja lainaa myöntävältä yritykseltä. Yritys on Kööpenhaminan pörssissä listautuneen North Media A/S:n osittain omistama.

Related links

Topics

  • Finance

Lead Supply A/S is a Fintech start-up located in Aarhus, Denmark, founded with the purpose of simplifying online ledning by making the online loan market more transparent for loan takers. In this regard, Lead Supply's portfolio consists of several loan comparison platforms with the main goal of matching financial solutions with customers.

Related content