Gå videre til innhold

Pressemelding -

BioMar presenterer ny ledelsesstruktur

I fortsettelsen av lanseringen av den nye bedriftsstrategien «Shaping the future» presenterer nå BioMar Group et nytt lederteam.

Det nye lederteamet består av Carlos Diaz, konsernsjef, Mogens Stentebjerg, finanssjef, og tre Vice Presidenter: Jan Sverre Røsstad, Ole Christensen og Henrik Aarestrup.

«Jeg har stor tillit til at det nye teamet vil gjøre oss i stand til å styrke vår posisjon som en smidig spesialistleverandør av fôr til oppdrettsnæringen med en høy grad av tilpasningsdyktighet til lokale markeder. Teamet består av svært dyktige ledere med sterk ledelsesbakgrunn, en solid forståelse av oppdrettsnæringen og profiler som utfyller hverandre», sier Carlos Diaz.

Som en midlertidig løsning skal Carlos Diaz personlig overta ledelsen av Salmon Division.
Jan Sverre Røsstad, nåværende Vice President i BioMar North Sea, vil fokusere mer på BioMars virksomhet i Chile for å igangsette prosessen med å skape sterkere bånd mellom BioMars to største markeder i Chile og rundt Nordsjøen.

Ole Christensen skal lede den nye EMEA Division som overtar etter BioMars nåværende Europa-divisjon, som han også har ledet. Før dette hadde Ole Christensen ansvaret for FoU for BioMar Continental Europe og han har i tillegg omfattende erfaring med alle sider av fôrbransjen, fra innkjøp og produktutvikling til forretningsledelse.

Henrik Aarestrup flytter fra stillingen som BioMars Global Marketing Director til stillingen som Vice President for BioMars avdeling for fremvoksende markeder, Emerging Markets Division. I tillegg til sine oppgaver som leder for markedsføring har Henrik Aarestrup vært ansvarlig for utviklingen av forretningsplaner- og strategier for flere BioMar-selskap i forskjellige deler av verden. Med omfattende kunnskaper om hele BioMars organisasjon samt lang erfaring i internasjonal ledelse blir hans rolle å binde sammen fremvoksende markeder med resten av organisasjonen og skape det nødvendige trykket for å lykkes i disse markedene.

Mogens Stentebjerg, BioMars mangeårige finanssjef, fortsetter i lederteamet.

Kontaktperson for ytterligere informasjon:

Carlos Diaz, CEO, BioMar Group, cdiaz@biomar.com

Emner

Kategorier


BioMar Group er en ledende leverandør av høyytelsesfôr til den globale oppdrettsnæringen. BioMar har i dag 11 fôrfabrikker i Norge, Chile, Danmark, Skottland, Spania, Frankrike, Hellas, Tyrkia og Costa Rica. Omkring én av fem oppdrettsfisk i Europa og Sør- og Mellom-Amerika blir matet med fôr produsert av BioMar. På verdensbasis leverer BioMar Group fôr til ca. 80 land og til over 45 forskjellige fiskearter. BioMar Group eies 100 % av det danske industrikonsernet Schouw & Co, som er børsnotert i København.

 

Kontakter

Carlos Diaz

Carlos Diaz

CEO BioMar Group

LET'S INNOVATE AQUACULTURE

BioMar AS utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer fôr til fiskeoppdrett i Norge.
BioMar har gjennom målrettet innsats og rask vekst fått en ledende posisjon som leverandør av høyenergifôr til oppdrettsnæringen, med dominans på fôrtyper med høy ytelse til laks og regnbueørret. Selskapet har hovedkontor på Myre og fabrikker på Myre og Karmøy. Markedsavdelingen ledes fra Trondheim, med distriktskontorer langs kysten. FoU-avdelingen ledes også fra Trondheim.

BioMar
Havnegt. 9, Pirsenteret
7010 Trondheim
Norway