Gå videre til innhold
– Det skal være sånn at ingen vil gå hjem! Geitmyra Tønsberg åpner 23. september kl. 12.00

Pressemelding -

– Det skal være sånn at ingen vil gå hjem! Geitmyra Tønsberg åpner 23. september kl. 12.00

Det er duket for et skikkelig gilde når Geitmyra matkultursenter åpner portene på Løkken. – Vi gleder oss til at hele området her skal yre av barn. At de skal oppleve smaken av 10 000 år med mathistorie. Det blir stasjoner der barna kan gjøre, føle, se på og smake. Vi skal bruke alle sansene. Vi skal koke, presse, sylte, skjære, grave og røre, forteller Kine Bekkengen, prosjektleder for Geitmyra Tønsberg.

Barnas store åpningsfest lørdag 23. september 12-15

Offisiell åpning ved varaordfører Steinar Solum og Andreas Viestad kl. 12.30

Fra portene åpner klokka 12.00 blir det full rulle med omvisning i våre nye, fantastiske lokaler, viking- og middelaldergilde, barneløype, krydderbonanza, grilling av hel gris, bugnede grønnsaksbord, konserveringsverksted, takkesteking med Bygdekvinnelaget, chillismaking, potetbaking, korn- og melskole, biefest, frøbombebod, smoothiesykling, dyrkemoro. Det blir meitemarkundervisning og magiske tomater. For å nevne noe.

– Det barna som er æresgjestene på festen, men voksne er selvsagt hjertelig velkommen. Det skal være sånn at folk aldri vil gå hjem, lover Kine.

Emner


Geitmyra matkultursenter for barn skal lære så mange barn og unge som mulig å bli bli glade i mat som gjør dem godtå bli glade i mat som gjør dem godt. Vi holder til i Oslo, Kristiansand, Ringsaker og Tønsberg (åpner høsten 2023).


Kontakter

Mona Ek

Pressekontakt Kommunikasjonsleder Geitmyra 977 32 170

Pia Sundnes

Pressekontakt Kommunikasjon- og prosjektmedarbeider 97572987

Relatert innhold

Vi bidrar til at barn og unge blir glade i mat som gjør dem godt.

Geitmyra er en ikke-kommersiell stiftelse som jobber for å lære så mange barn og ungdom som mulig å bli glade i mat som gjør dem godt. Vi jobber direkte med barn og ungdom gjennom skoleundervisning, kurs og åpne arrangementer. Med opplæring og informasjon inspirerer vi foreldre, lærere og andre som jobber med barn og ungdom. Vi holder til i Oslo, Kristiansand, Ringsaker og Tønsberg.