Gå videre til innhold
– En stor tillitserklæring og et av de største heiaropene vi kan få!

Pressemelding -

– En stor tillitserklæring og et av de største heiaropene vi kan få!

– Denne gaven vil gi barna i Vestfold store matopplevelser! Prosjektleder for Geitmyra Tønsberg, Kine Bekkengen, er vilt begeistret over den generøse gaven fra Frebergs og Hvasser Asparges i anledning kronprinsparets 50-års dag.

Ekteparet Edvart Freberg og Ane Hjetland Holt er invitert til feiringen av kronprinsparets feiring på slottet. Til bursdagen ønsker HKH kronprins Haakon og HKH kronprinsesse Mette-Marit seg en valgfri gave til glede for nærmiljøet. Gaven fra Edvart og Ane, ved Hvasser Asparges og Frebergs, er årlige leveranser av grønnsaker og grønnsaksplanter til Geitmyra Tønsberg. – Vi er sikre på at gaven fra oss vil gi barna i Vestfold gode matopplevelser i mange år framover, sier Edvart og Ane.

– At Frebergs anerkjenner vårt arbeid er en stor tillitserklæring og et av de største heiaropene vi kan få, sier Kine. – Det understreker det gode samarbeidet vi har – og ønsker å ha – med hele matnæringen i regionen. Vi skal plante, høste, steke, undre og smake på “kronprinspargrønnsaker” hver uke framover.

–Tusen takk for den rause gaven, Freberg og Hvasser Asparges! Gratulerer med dagen til jubilantene KH kronprins Haakon og HKH kronprinsesse Mette-Marit. Og tusen takk for en utrolig givende gaveidé!




Related links

Emner


Geitmyra matkultursenter for barn skal lære så mange barn og unge som mulig å bli bli glade i mat som gjør dem godtå bli glade i mat som gjør dem godt. Vi holder til i Oslo, Kristiansand, Ringsaker og Tønsberg (åpner høsten 2023).


Kontakter

Mona Ek

Pressekontakt Kommunikasjonsleder Geitmyra 977 32 170

Pia Sundnes

Pressekontakt Kommunikasjon- og prosjektmedarbeider 97572987

Relatert innhold

Vi bidrar til at barn og unge blir glade i mat som gjør dem godt.

Geitmyra er en ikke-kommersiell stiftelse som jobber for å lære så mange barn og ungdom som mulig å bli glade i mat som gjør dem godt. Vi jobber direkte med barn og ungdom gjennom skoleundervisning, kurs og åpne arrangementer. Med opplæring og informasjon inspirerer vi foreldre, lærere og andre som jobber med barn og ungdom. Vi holder til i Oslo, Kristiansand, Ringsaker og Tønsberg.