Nyhet -

Danderyd kommune lanserer ComAround Zero™ internt i organisasjonen

Danderyd kommune har valgt å bruke ComAround Zero™ for å avlaste IT-supporten. Tjenesten skal rulles ut til 500 personer i det administrative nettet. Lanseringen av selvbetjeningstjenesten skjer i tre trinn.

Danderyd kommune tror at Self Service-trenden vil vokse i fremtiden. Alt i dagens samfunn går i den retningen, og det gjør også Danderyd kommune. Med automatisering og smartere og enklere arbeidsmåter går prosessene raskere og sparer tid for personalet.

Tomas Westerberg, IT-arkitekt i Danderyd kommune, har i sin tidligere jobb i Sollentuna kommune kommet i kontakt med ComAround og arbeidsmåten og så nytten også i Danderyd kommune.

"Formålet med å bruke ComAround Zero™ er først og fremst å avlaste IT-supporten. Vi håper på en forandring der brukerne ved enklere spørsmål kan søke opp svarene selv i stedet for å ringe supporten. På denne måten vil de kunne fokusere på mer komplekse saker samt arbeide mer proaktivt”, sier Tomas Westerberg.

Kommunens plan er å rulle ut ComAround Zero™ til de 500 personene som arbeider i det administrative nettet i februar med eventuell utvidelse til flere senere. Lanseringen vil skje i tre trinn. I forbindelse med utrullingen av Windows 7 og Office 2010 lanseres webområdet med et grunnleggende utvalg guider under ”Ny IT-arbeidsplass”. Deretter flyttes dokumentasjonen om telefonien inn. I siste trinn legger de inn sine egne guider rundt sine virksomhetssystemer i ComAround Zero™.

Om Danderyd kommune

Danderyd kommune er en svensk kommune som ligger ca. en mil nord for Stockholm. Kommunen er delt inn i fire kommunedeler – Danderyd, Djursholm, Enebyberg og Stocksund.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte:

Tomas Westerberg
Danderyd kommune
+46 (0)8-568 910 00

Magnus Nordh
Key Account Manager
ComAround
+46 (0)8 580 886 23
magnus.n@comaround.se


Related links

Emner

  • Webtjenester

Kategorier

  • comaround zero
  • våre kunder

Kontakter

Therese Walve

Pressekontakt Marketing Manager +46858088631

Relatert innhold