Gå videre til innhold
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6: Ready For Anything - Press Pack

Pressemelding -

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6: Ready For Anything - Press Pack

Den siste versjonen av Goodyears prisvinnende Eagle F1-serie i ultra high performance (UHP) segmentet er premium dekket Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6. Med ny teknologi for å forbedre ytelsen på tørt og vått, og tilpasset elektriske kjøretøys krav, er Eagle F1 Asymmetric 6 klar for alt.

I denne Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6-pressepakken, finn ut om teknologien som har blitt brukt i dette prisvinnende dekket, arven fra Eagle F1-familien og hvordan det er en del av Goodyears utvikling av dekk som er klare for fremtidens mobilitet.

Klikk på følgende lenker for å lese Goodyear Eagle F1 Asymmetric Press Pack.

1.  Goodyear Eagle F1-arven

2. Klar for elektriserende ytelse

3. Skiftende trender: klar for det dramatiske markedsskiftet

4. Goodyear viser sterke resultater i årets tester av sommerdekk

5. Klar for alt: Goodyear lanserer Eagle F1 Asymmetric 6

Related links

Emner


Om Goodyear
Goodyear er én av verdens ledende dekkprodusenter. Selskapet har omtrent 72 000 ansatte og produserer sine produkter på 55 anlegg i 23 land over hele verden. De to innovasjonssentrene i Akron i Ohio, USA og Colmar-Berg i Luxembourg arbeider for å utvikle avanserte produkter og tjenester som setter standarden for bransjen både innen teknologi og kjøreegenskaper. Hvis du vil ha mer informasjon om Goodyear produkter, kan du gå til www.goodyear.eu.

Kontakter

Jenny Wahlsten

Jenny Wahlsten

Pressekontakt Group Communications Manager Nordic +46 70 203 30 23

Ledende på utvikling av dekk til alle typer kjøretøyer

Goodyear er én av verdens ledende dekkprodusenter. Selskapet har omtrent 71 000 ansatte og produserer sine produkter på 55 anlegg i 22 land over hele verden. De to innovasjonssentrene i Akron i Ohio, USA og Colmar-Berg i Luxembourg arbeider for å utvikle avanserte produkter og tjenester som setter standarden for bransjen både innen teknologi og kjøreegenskaper. Hvis du vil ha mer informasjon om Goodyear produkter, kan du gå til www.goodyear.com/corporate.