Gå videre til innhold
Nordic PR Awards 2022: Juryen deler sin profesjonelle bucket list

Blogginnlegg -

Nordic PR Awards 2022: Juryen deler sin profesjonelle bucket list

De fleste av oss har en; en profesjonell bucket list med drømmer og mål vi ønsker å oppnå i løpet av karrieren. Noen har større mål, som å forandre en hel bransje eller arbeidsmetode, mens andre oppnår målene sine ved å ganske enkelt være tilfreds med hvor de er i karrieren på nåværende tidspunkt. Vi var nysgjerrige på hva ekspertjuryen i årets Nordic PR Awards hadde på sine profesjonelle bucketlister, og vi fikk mange ulike og inspirerende svar!

Men først – en kort introduksjon av jurymedlemmene:

Ingveig Tveranger er kommunikasjonsrådgiver og har jobbet både via byråer og som selvstendig næringsdrivende.

Hanna Brogren er kommunikasjonsdirektør for Region Stockholm.

Alexander Falck Winther er pressesjef i Nybolig.

David Lilja er PR- og kommunikasjonssjef i Kia Sverige.

Alle har de PR og kommunikasjon til felles, men hvor like er de profesjonelle bucketlistene deres?

Ingveig, hva har du på din profesjonelle bucket list?

– For det første er jeg svak for god mat og jeg elsker å jobbe med kokker i toppklasse og virksomheter innen mat og drikke. Det er noe som alltid står på min liste.

For det andre vil jeg se en mer mangfoldig offentlig arena og jeg jobber konstant med å oppmuntre folk og gi dem verktøyene og støtten til å ta sin rettmessige plass i offentligheten.

For det tredje elsker jeg å jobbe med mennesker og organisasjoner som faktisk ønsker å kommunisere, og jeg er takknemlig for hver eneste mulighet jeg får til å gjøre nettopp det.

Hanna, hva har du på din profesjonelle bucket list?

– Jeg lever den her og nå!

Alexander, hva har du på din profesjonelle bucket list?

– Å være en inspirasjon for andre i PR- og kommunikasjonsbransjen.

David, hva har du på din profesjonelle bucket list?

– Jeg er så heldig at jeg nå og da får reise til Kias hovedkvarter i Seoul – et mekka for teknologi og mote. Det er intenst, for å si det mildt, men det hadde vært kult å jobbe i Seoul på en av de mest hurtiggående, globale PR- og kommunikasjonsavdelingene jeg har sett.

Emner

Kategorier

Kontakter

Pressekontakt

Pressekontakt

Pressekontakt Pressehenvendelser

Relatert innhold

Mynewsdesk – En effektiv måte å skape bevissthet og relasjoner på

Mynewsdesk hjelper virksomheter med å skape bevissthet, nå rett målgruppe og bygge sterke relasjoner. Vår smarte PR-plattform forenkler og effektiviserer publisering, distribusjon og måling av alt ditt PR- og kommunikasjonsarbeid – alt på ett og samme sted.

Ved å samle alt PR-arbeidet på ett sted gjør vi det enklere å bygge merkevaren og samtidig overvåke relevant media. Det hjelper virksomheter med å måle engasjement og gjennomslag over tid.

Mynewsdesk har 1,6 millioner unike besøkende hver måned og det publiseres 80.000 innlegg på vår plattform hvert år. I dag bruker 4000 virksomheter fra hele verden Mynewsdesks plattform for å forbedre sitt PR- og kommunikasjonsarbeid, hvorav 70 % får sine nyheter plukket opp av media.

Les mer på www.mynewsdesk.com/no