Press release -

To danske iværksættere planlægger at overtage markedet

To unge danske iværksættere, Andreas Linde og Stefan Vinding, har med deres innovative marketingteknikker fået vind i sejlene og er i fuld gang med at ekspandere deres virksomhed til det udenlandske marked. Innovativ marketingstrategi har givet mulighed for opkøb af konkurrenter

Ved hjælp af tech-giganten Googles Smart Bidding-system og et datalager skabt af virksomheden selv har Lead Supply udviklet et system, der indtil videre har ført til, at den danske virksomhed har ekspanderet til 13 markeder, og de har ingen planer om at stoppe der. Planen er at blive markedsledende indenfor deres felt, og en af måderne at opnå dette på er ved at opkøbe konkurrerende hjemmesider. Indtil videre har Lead Supply opkøbt flere forskellige sammenligningsportaler som Pengeinfo.dk og Moneylender.dk.

Lead Supply står bag låneplatformene Fair-laan.dk og Kviklaan-guide.dk samt en række andre sammenligningsportaler, der giver låntagere muligheden for at sammenligne lån mellem forskellige digitale banker og dermed vælge det lån, der passer bedst til deres behov.

Det innovative i deres strategi er, at de har opbygget et datalager, hvor en lang række informationer er blevet indsamlet. Disse informationer giver virksomheden mulighed for at fokusere på alle de aspekter, som kunderne prioriterer. Informationer bliver fodret til Googles søgemaskine, der ved hjælp af avancerede algoritmer finder ud af, hvor meget den enkelte kunde er værd, og hvad kunden søger efter. Alt dette bidrager til at realisere ambitionen om at ligge øverst på Googles søgeliste.

Dermed har virksomheden skabt et system, der er balanceret og effektivt, og som frigør ressourcer til andre områder, blandt andet til opkøb af konkurrerende virksomheder.

International virksomhed ved hjælp af praktikanter

Lead Supply har dog ikke kun satset på avanceret teknologi, men indså også hurtigt, at brugen af internationale praktikanter, der med kendskab til de forskellige internationale markeder kunne give virksomheden endnu en fordel i forhold til konkurrenterne.

Lead Supply tager derfor del i praktikprogrammet Digital Academy, der giver studerende mulighed for at lære alt om digital marketing og samtidig bruge deres kendskab til deres egne lande og sprog til at åbne nye markeder i deres egne lande.

Denne kombinerede strategi har indtil videre vist sig at være en succes! Ved udgangen af 2019 kan man finde Lead Supplys hjemmesider i 13 forskellige lande, lige fra Sverige, Finland og Tyskland til Mexico.

Lead Supply har derfor fået blod på tanden til at fortsætte deres ekspandering til nye markeder og opnå deres mål om at blive markedsledende i Europa inden udgangen af 2020. 

Related links

Topics

  • Economy, Finance

Lead Supply A/S is a Fintech start-up located in Aarhus, Denmark, founded with the purpose of simplifying online ledning by making the online loan market more transparent for loan takers. In this regard, Lead Supply's portfolio consists of several loan comparison platforms with the main goal of matching financial solutions with customers.

Related content