Press release -

Lead Supply A/S er Børsen Gazelle regionsvinder

Hvert år uddeler Børsen deres pris, Gazellen, til virksomheder i vækst og i år blev det Lead Supply A/S, der vandt prisen som årets gazellevirksomhed i Region Midtjylland. Lead Supply har haft en vækst på over 2000 procent over de sidste 4 år ved at hjælpe kunder med at finde de bedste banklån og gøre området nemmere at overskue.

Derfor vandt Lead Supply prisen som årets gazellevirksomhed i Region Midtjylland

Gazelleprisen er et bevis på Lead Supplys imponerende vækst de sidste 4 år og er en pris, Lead Supply er stolte over. Gazelleprisen er et udtryk for en sund og bæredygtig vækst og afspejler dermed en sund virksomhed med et dygtigt personale.

Lead Supply er en relativ nystartet virksomhed, der blev startet i 2014 i Danmark med produktet Fairlån. Leadsupplys hjemmeside Fair-laan.dk blev hurtigt en succes, og virksomheden udvidede derfor snart med en svensk hjemmeside. I dag er Lead Supply aktiv på 13 forskellige markeder – ikke kun med Fairlån, men ligeledes med andre produkter som Matchbanker og LoanScouter.

Alle Lead Supplys produkter er digitale sammenligningstjenester for online lån, der har til formål at gøre det nemmere for kunderne at vælge det lån, der passer bedst til dem og deres behov.

Udover at have fundet en niche, der har vundet kundernes hjerter, kan en anden årsag til Lead Supplys imponerende vækst findes i opkøbet af flere konkurrenter som Moneylender, Pengeinfo og Superkredit.

Børsen Gazelle - en pris til virksomheder i vækst

En Gazelle er en virksomhed, der vokser kontinuerligt og som minimum fordobler sin omsætning i løbet af en periode på 4 år. Hvert efterår afholdes gazellekåringer, hvis formål er at fejre og anerkende dansk erhvervslivs hurtigst voksende virksomheder, gazellevirksomhederne. Børsen vælger ved hver kåring en regionsvinder, som er den virksomhed, der har den højeste vækst i regionen, en digital gazellevinder og en fremstillings-gazellevinder.

Related links

Topics

  • Business enterprise

Lead Supply A/S is a Fintech start-up located in Aarhus, Denmark, founded with the purpose of simplifying online ledning by making the online loan market more transparent for loan takers. In this regard, Lead Supply's portfolio consists of several loan comparison platforms with the main goal of matching financial solutions with customers.

Related content

Unge iværksætteres succes med Fintech-startup muliggør opkøb af nye hjemmesider

De to unge iværksættere, Andreas Linde og Stefan Vinding, stiftere af startup-virksomheden, Lead Supply A/S, har med flere strategiske tiltag frigjort ressourcer til at opkøbe lignende virksomheder som et led i deres plan om at blive markedsledende på det europæiske marked i 2020. Virksomheden specialiserer sig i prissammenligning af lån på tværs af 13 markeder samt et voksende antal banker.

Unge, aarhusianske iværksættere udvider succesfuld forretning med 13 nye koncepter på få år

Andreas Linde og Stefan Vinding, stiftere af startup-virksomheden Lead Supply, har med flere strategiske tiltag frigjort ressourcer til at udvikle nye koncepter som et led i deres plan om at blive markedsledende på det europæiske marked i 2020. Virksomheden tæller på nuværende tidspunkt 13 koncepter, der alle har til formål at simplificere det online lånemarked på tværs af 13 forskellige markeder.