Press release -

Lead Supply baner vejen for innovativ digital marketing

Den danske virksomhed Lead Supply har revolutioneret den digitale låneindustri ved hjælp af Google Smart Bidding og LTV og dermed formået at øge antallet af konverteringer med 31%.

Lead Supplys marketing-historie er en rigtig succeshistorie; siden virksomheden begyndte at anvende Google Smart Bidding og LTV, er det lykkedes at øge antallet af månedlige konverteringer med 31 pct. Konverteringsfrekvensen er ligeledes steget med 17 pct. Lead Supply har ligeledes formået at spare penge og tjene mere ved at præstere bedre på dets annoncer og tiltrække flere kunder til virksomhedens sammenligningstjenester.

Ifølge den administrerende direktør, Andreas Linde, skyldes meget af virksomhedens succes den måde, hvorpå de har markedsført sig selv og deres tjenester. Når alt kommer til alt, er deres løsning ikke unik, og der er i dag mange konkurrerende virksomheder, der tilbyder lignende sammenligningstjenester. Det betyder, at det er nødvendigt at skille sig ud fra mængden.

Innovative marketingteknikker fører til nye succeser

Det, der adskiller Lead Supply med blandt andet Fair-laan.dk og Pengeinfo.dk fra andre lignende virksomheder, er, hvordan de indsamler og anvender data.

“Vi har bygget vores eget datalager og gemt information fra en række forskellige tjenester, så vi kan fokusere på alle aspekter, der er vigtige for kunderne,” forklarer CEO Andreas Linde.

Dette giver også virksomheden mulighed for at forblive et skridt foran mange af deres konkurrenter, da de derefter kan bruge disse forskellige informationer til at beregne en LTV, også kendt som Lifetime Value. LTV gør det muligt for Lead Supply at beregne, hvor meget hver kunde er værd, og derefter bruge denne værdi som en benchmark for, hvornår de skal investere i markedsføring, da de med denne model ved, hvad de skal tjene per kunde for at få det til at løbe rundt.

Lead Supply anvender blandt andet ovenstående data til at automatisere deres markedsføring. I en Google Ads-kontekst betyder det, at virksomheden kan anvende det såkaldte Smart Bidding og på den måde altid få deres tjenester ud til potentielle kunder – uden at miste på det i længden.

Udover den store fordel at Lead Supply finder kunder og får overskud, frigør den automatiserede proces en masse tid, som de kan bruge på andre ting. Desuden slipper Lead Supply for omkostninger forbundet med annonceoptimering og lignende, da alt dette foregår på baggrund af datadrevet automatisering.

"Ved at automatisere vores budstrategi for annoncering, åbner vi op for flere ressourcer og vores marketingafdeling sparer flere timer hver dag, der så kan bruges til andre projekter," siger Andreas Linde vedrørende succesen af deres innovative tilgang.

Letter udvidelse til andre lande

I lyset af ovenstående bliver det også nemmere at forstå, hvordan Lead Supply har formået at udvide til så mange andre lande.

"Jo mere data, der skal behandles, desto mere kompliceret bliver det. Men det at være i stand til automatisere er væsentligt for vores fremgang og formåen for at udvide til nye markeder i andre lande," forklarer Andreas Linde.

Dette er heller ikke det sidste skridt på vejen for Lead Supply. Planen er at fortsætte med at bruge automatiseret annoncering og databehandling for fortsat at udvide og få nye potentielle kunder undervejs. Hvis Lead Supply kan anvende den samme automatisering på markederne i andre lande, får de også en fordel i forhold til de indenlandske virksomheder, der er på markedet i de nye lande, hvor de forsøger at konkurrere.

Ved at have reduceret afstanden imellem indsamlingen af data, databehandling og brugen af denne data har virksomheden opnået en reel fordel i forhold til konkurrerende virksomheder.

Dette forklarer også, hvordan virksomheden har opnået så stor succes og gået fra at være en lille nystartet virksomhed med to ansatte uden indtjening til at være en børsnoteret virksomhed med 9 fuldtidsansatte og en Børsen Gazelle pris for at blive regionsvinder 2019 på hylden.

Hvad laver Lead Supply?

Lead Supply står bag låneplatformen Fair-laan.dk, en platform, der oprindeligt blev oprettet i Danmark og som tilbyder danske låntagere muligheden for at sammenligne lån mellem forskellige digitale banker. Med tiden har virksomheden udvidet og kan nu findes i Sverige samt en lang række andre lande.

Lead Supplys mål er at tilbyde let gennemskuelige digitale lån til deres kunder. Men virksomheden håber også, at de i nærmeste fremtid kan mindske afstanden mellem låntagere og traditionelle banker og dermed tilbyde endnu mere fleksible løsninger til deres kunder. I dag tilbyder virksomheden hovedsageligt låneløsninger, de har i samarbejde med digitale banker og långivere. Denne ide har vist sig at være en succes, men Lead Supply har høje ambitioner og stræber efter mere.

Related links

Topics

  • Economy, Finance

Lead Supply A/S is a Fintech start-up located in Aarhus, Denmark, founded with the purpose of simplifying online ledning by making the online loan market more transparent for loan takers. In this regard, Lead Supply's portfolio consists of several loan comparison platforms with the main goal of matching financial solutions with customers.

Related content