Press release -

Nye krav fra ombudsmanden til online sammenligningstjenester for lån

Forbrugerombudsmanden har for nylig kontaktet danske virksomheder, der beskæftiger sig med online lånesammenligningstjenester, med en række nye krav, der skal gøre det mere overskueligt for brugerne at finde et billigt lån.

Ifølge en nyligt udgivet rapport fra Forbrugerombudsmanden kan det være svært for forbrugerne at gennemskue, hvorvidt de lån, der tilbydes på forskellige sammenligningsplatforme, virkelig er så billige, som det hævdes. 

Et af de punkter, der bliver fremhævet, er, at forbrugerne ikke ved, om søgningen præsenterer tilbud fra alle virksomheder på markedet, eller om der kun bliver vist resultater fra de virksomheder, som den pågældende portal samarbejder med og får betaling fra.

Lead Supply er glade for muligheden for at præsentere mere gennemskuelige lån

Lead Supply, der er en virksomhed, der tilbyder digitale sammenligningstjenester for online lån med blandt andet tjenesten Fairlån, er glade for Forbrugerombudsmandens tiltag og har brugt hele efteråret på at gå alle deres produkter igennem for at sikre sig, at de lever op til de nye krav.

Formålet med Lead Supplys tjenester er at hjælpe forbrugerne med at finde de bedst mulige lån, og de nye krav kan kun hjælpe virksomheder som Lead Supply til at blive bedre og samtidig skille fårene fra bukkene.

Der har været flere sager med forskellige portaler, der har manipuleret information, så dyre lån bliver rangeret som bedste mulighed, selv om der er mange billigere muligheder at vælge imellem.

Ved at gøre det til et krav at alt information skal være nem at gennemskue og frit tilgængelig for brugerne, kan man undgå at nogle få virksomheder giver hele branchen et dårligt omdømme. Ved at skærpe kravene kan forbrugerne føle sig sikre, når de vælger en virksomhed, der overholder alle krav, og som bestræber sig efter at give kunderne den mest mulige service. 

Related links

Topics

  • Legal affairs

Lead Supply A/S is a Fintech start-up located in Aarhus, Denmark, founded with the purpose of simplifying online ledning by making the online loan market more transparent for loan takers. In this regard, Lead Supply's portfolio consists of several loan comparison platforms with the main goal of matching financial solutions with customers.

Related content