Skip to content
Lead Supply A/S er en Fintech startup virksomhed, der med sin simple online sammenligningstjeneste har til formål at finde det bedste lånematch imellem bankkunder og banker. Virksomheden er stiftet i 2014 af Andreas Linde og Stefan Vinding.
Lead Supply A/S er en Fintech startup virksomhed, der med sin simple online sammenligningstjeneste har til formål at finde det bedste lånematch imellem bankkunder og banker. Virksomheden er stiftet i 2014 af Andreas Linde og Stefan Vinding.

Press release -

Datadrevet startup automatiserer marketingprocesser: giver plads til opkøb

Ved hjælp af datadrevet beslutningstagning samt automatisering af marketingprocesser har startup-virksomheden, Lead Supply A/S, frigjort ressourcer til at opkøbe konkurrenter som et led i deres plan om at blive markedsledende på det europæiske marked i 2020. Virksomheden specialiserer sig i prissammenligning af lån på tværs af et voksende antal banker.

Innovativ marketingstrategi

Med gennemsnitligt 63.000 Google-søgninger i sekundet på verdensplan, er der ingen tvivl om, at virksomheder med en marketingstrategi, der ikke involverer Google, går glip af potentiel fortjeneste og vækst.

Lead Supply A/S har udviklet deres eget data warehouse - et lager af data - der med avancerede algoritmer giver dem et holistisk billede af, præcis hvad deres kunder er værd. Med udgangspunkt i dette datagrundlag, kan virksomheden træffe beslutninger baseret på fakta og således undgå gætterier. Dette har resulteret i en tilpasset og balanceret marketingstrategi via såkaldt Smart Bidding på Google.

CEO, Andreas Linde forklarer:

“Dette er absolut nøglen til at skabe fremdrift på markedet, fordi det fortæller os præcis, hvad en kunde er værd og derfor, hvor meget vi kan betale for ham eller hende.”

Automatisering af marketingbeslutninger

Når man, som bruger, søger på Google, er det ikke tilfældigt, hvad der ligger øverst samt hvornår dette ligger øverst i listen af søgeresultater. Kort fortalt kan mekanismen bag sammenlignes med en auktion, hvor virksomheder kan byde på de bedste annonceplaceringer. Virksomheder betaler således for at få den bedste annonceplads i Googles søgeresultat.

Udviklet af Tech-giganten selv, kan konceptet bag Google Smart Bidding defineres som en automatiseret realtidsproces, der anvender parametre såsom brugeres tid, sted, lokation, historik, demografi mm. Ud fra disse faktorer justeres Lead Supplys bud på den mest udbytterige annonceplacering automatisk for dermed at opnå den bedste konvertering. En højere konvertering er ensbetydende med flere kunder, der klikker sig ind på Lead Supplys online sammenligningstjenester.

Frigørelse af ressourcer til opkøb

For virksomheder, der ønsker succes med Google-annoncering, kræver det et indgående kendskab til, hvordan mekanismen bag fungerer. Lead Supply består af et team af dygtige og erfarne marketingfolk, der er lykkedes med at knække koden til netop dette.

Med en datadrevet beslutningsproces, et balanceret marketingbudget samt en delvist automatiseret marketingeksekvering, er det ikke svært at forestille sig, hvorledes det har været muligt for Lead Supply at frigøre ressourcer til opkøb af lignende hjemmesider med målet om at blive markedsledende i Europa i 2020. Én af de online lånesammenligningstjenester, som Lead Supply har opkøbt indenfor det sidste år, er Moneylender.dk.

Related links

Subjects


Lead Supply A/S er en Fintech startup virksomhed, der med sin simple

online sammenligningstjeneste har til formål at finde det bedste lånematch imellem

bankkunder og banker. Virksomheden er stiftet i 2014 af Andreas Linde og Stefan

Vinding. Siden produktlanceringen i Danmark er Lead Supply vækstet til yderligere 13 nationale markeder.

Teamet, der består af ni passionerede fastansatte indenfor marketing og udvikling, udvides to gange om året med spirende og talentfulde praktikanter fra forskellige lande, som alle bidrager til at innovere og eksekvere på virksomhedens professionelle fundament inden for marketing og data.

50% af virksomheden ejes i dag af North Media, som også står bag onlineportalerne ofir.dk og boligportal.dk og en række lokalaviser.

Related stories