Skip to content
Lead Supply A/S er en Fintech startup virksomhed, der med sin simple online sammenligningstjeneste har til formål at finde det bedste lånematch imellem bankkunder og banker. Virksomheden er stiftet i 2014 af Andreas Linde og Stefan Vinding.
Lead Supply A/S er en Fintech startup virksomhed, der med sin simple online sammenligningstjeneste har til formål at finde det bedste lånematch imellem bankkunder og banker. Virksomheden er stiftet i 2014 af Andreas Linde og Stefan Vinding.

Press release -

Unge iværksætteres succes med Fintech-startup muliggør opkøb af nye hjemmesider

De to unge iværksættere, Andreas Linde og Stefan Vinding, stiftere af startup-virksomheden, Lead Supply A/S, har med flere strategiske tiltag frigjort ressourcer til at opkøbe lignende virksomheder som et led i deres plan om at blive markedsledende på det europæiske marked i 2020. Virksomheden specialiserer sig i prissammenligning af lån på tværs af 13 markeder samt et voksende antal banker.

Innovativ marketingstrategi

Lead Supply anvender Googles Smart Bidding-løsning, som kort fortalt automatiserer dele af deres marketingindsats på Google. Det vil sige, at beslutningsprocessen om, hvornår det er mest effektivt at reklamere på den populære søgemaskine, bliver udliciteret til avancerede algoritmer på Google. Den afgørende faktor er, at Lead Supply fodrer denne maskine med egne indsamlede data og udregninger om, hvor meget deres kunder er værd. Dette resulterer I et balanceret og effektivt marketingbudget.

Denne gyldne kombination er blandt andet skyld i en stigning på 31% i konverteringer og har frigjort flere ressourcer i den lille startup.

Iværksætterånd

Lead Supply udspringer af en klassisk iværksætterånd, hvor de to unge og hårdtarbejdende danskere, Andreas Linde og Stefan Vinding fra Aarhus, tidligt identificerede et behov på et finansielt marked, der er i konstant forandring.

Natascha Pustelnik, Head of Markets i Lead Supply, forklarer kulturen i Lead Supply således:

“Vores miljø er stadig præget af den gængse startup-kultur, hvor der er 100% fokus og engagement fra alle medarbejdere, samtidig med at der er tid til at spille bordfodbold, bordtennis samt spise kage og drikke en øl ind i mellem det hårde arbejde."

Et digitalt akademi af praktikanter

Én af mange gevinster ved at have en stærk og mangfoldig startup-kultur i Lead Supply er, at virksomheden har praktikanter ansat til at repræsentere og varetage nogle af deres nationale markeder.

Lead Supply er således en del af praktikprogrammet Digital Academy, der giver de studerende mulighed for at prøve kræfter med digital marketing ved at få det fulde ansvar for at åbne Matchbanker på et helt nyt marked i deres eget land. Det er en fordel for de studerende, der får nye færdigheder, ansvar og erfaringer inden for branchen, samt for Lead Supply, der får praktikanter med kendskab til markedet og sproget.

Opbakning fra investor

Henrik Løvig, bestyrelsesformand i Lead Supply samt adm. direktør i North Media, der også står bag onlineportalerne ofir.dk, boligportal.dk samt en række lokalaviser, er optimistisk i forhold til vedholdende succes i Lead Supply.

»Jeg havde i forvejen et godt kendskab til Andreas’ og Stefans kompetencer og vidste, at de var nogle af de bedste i Danmark til digital markedsføring. De har en god strategisk sans og er hurtige til at eksekvere. Samtidig har Matchbanker et stort internationalt vækstpotentiale, fordi det finansielle marked er under voldsomme forandringer,« siger han.

Lead Supply har med innovative og strategiske tiltag formået at manøvrere i det foranderlige finansielle marked og således muliggjort opkøb af lignende hjemmesider. Én af disse er pengeinfo.dk, og dette er blot begyndelsen på en ekspansion, der har til formål at gøre denne danske, Fintech-virksomhed til markedsledere inden udgangen af 2020.

Related links

Subjects


Lead Supply A/S er en Fintech startup virksomhed, der med sin simple

online sammenligningstjeneste har til formål at finde det bedste lånematch imellem

bankkunder og banker. Virksomheden er stiftet i 2014 af Andreas Linde og Stefan

Vinding. Siden produktlanceringen i Danmark er Lead Supply vækstet til yderligere 13 nationale markeder.

Teamet, der består af ni passionerede fastansatte indenfor marketing og udvikling, udvides to gange om året med spirende og talentfulde praktikanter fra forskellige lande, som alle bidrager til at innovere og eksekvere på virksomhedens professionelle fundament inden for marketing og data.

50% af virksomheden ejes i dag af North Media, som også står bag onlineportalerne ofir.dk og boligportal.dk og en række lokalaviser.

Related stories